Ce a găsit un fermier sub o găină care nu se mai ridicase zile la rând de pe cuib, i-a şocat până şi pe vecini Când s-a uitat, a încremenit!

Un clip cu o găină care ţinea ascuns ceva sub ea face furori pe YouTube. Imaginile au fost filmate de un fermier surprins de gestul păsării

Cum văzuse că una dintre găini refuza de câteva zile să se ridice din cuib, un fermier a crezut că aceasta a “căzut” cloşcă. La un moment, însă, bărbatul a observat că nu era vorba despre ouă, ci despre un pui de pisică abandonat.

Se pare ca găina l-a “adoptat” pe micuţul cu blană imediat, spre surprinderea fermierului. Clipul a strâns câteva milioane de vizualizări pe YouTube, internauţi din întreaga lume lăudând gestul păsării.

Trei pui de pisică rămași fără mamă au fost adoptați de o găină. Imaginile sunt virale
Un bărbat, proprietarul unei ferme, a descoperit că una dintre găinile sale a adoptat trei pui de pisică, care tocmai veniseră pe lume.Goran A Surchi încerca să lucreze în momentul în care a auzit mieunatul unor pisici. Fără să stea pe gânduri, el a încercat să afle de unde vine, iar la un moment dat a descoperit că acesta se auzea din apropiere.

Bărbatul, care trăiește în Erbil, în regiunea de nord-est din Irak, a observat că una dintre găinile sale îngrijea trei pui de pisică. Se pare că totul s-ar fi petrecut după ce mama acestora s-a înecat în apropiere.

În imaginile înregistrate de fermier se poate vedea cum găina îi încălzește pe cei trei pui de pisică, ca o adevărată mamă.

Evident, videoclipul inedit a fost vizualizat de peste 300.000 de persoane pe TikTok și a stârnit numeroase comentarii. În plus, bărbatul a decis să nu-i despartă, astfel că găina se va ocupa de pui până vor crește.