Ce a făcut fiica Ronei Hartner de ziua ei de naștere. Ți se rupe sufletul! Rita Sumayla a împlinit 16 ani

Cine are grijă de fata Ronei Hartner, în Franța?

Sumayla, unica fiică a artistei Rona Hartner, a împlinit 16 ani. Însă, ziua ei de naștere, nu a mai fost, ca odinioară, un prilej de sărbătoare, adolescenta revenindu-și cu greu, după decesul celebrei mame:

”Reon, fratele Ronei, și mama ei, Sabina, au rămas în Franța cu Sumayla. Vineri, pe 5 ianuarie, ea a împlinit 16 ani, dar a refuzat să se serbeze, e prea dureros ce i se întâmplă. Au fost primul Crăciun și primul Revelion, fără Rona, prima aniversare, fără mama ei…Pentru Sumayla e prea greu, cu toate, una după alta. Nici pentru Reon, fratele Ronei, care s-a mutat, din Canada, în Franța, pentru a avea grijă de Sumayla, nu e ușor să lucreze la distanță, fiind o mare diferență de fus orar”, ne-a declarat Dana Cristescu, fosta impresară a Ronei Hartner, exclusiv pentru Playtech Știri.

Ce a făcut fiica Ronei, de ziua ei de naștere. Ți se rupe sufletul!

Sumayla nu a dorit să-și serbeze ziua de naștere, pe 5 ianuarie 2024, când a împlinit 16 ani, alinându-și dorul de celebra ei mamă, Rona Hartner, care a lăsat-o singură mult prea devreme, cu fotografiile lor din trecut:

Ultimile articole
Metoda văzută în serialul „Lege şi ordine” i-a salvat viaţa tinerei din imagine

”Sumalya a căutat fotografiile ei, de la aniversările anterioare, în care, împreună cu Rona, mama ei, se pictau pe față, își făceau șuvițe colorate și făceau prăjituri originale amândouă”, ne-a mai povestit Dana Cristescu, fostul impresar al Ronei Hartner, exclusiv pentru Playtech Știri.

Care este povestea numelui Sumayla?

Tânăra Rita Sumayla a fost sprijinită, la greu, în ziua înmormântării Ronei, de tată, dansatorul argentinian Rocco Sedano, chiar dacă relația dintre ei nu este foarte apropiată. Rona povestea, cândva, cum i-a ales fiicei ineditul nume:

”Am vrut să îi dau un nume quechuan, ca să nu își uite originile din Argentina, mai precis de la indienii quechuan, de unde vine străbunica ei, din partea tatălui. Am ales Sumayla care înseamnă ”lumină frumoasă” și pe urma i-am pus și numele sfintei mele preferate, Sfânta Rita”.

CELE MAI NOI STIRI