Câți copii are, de fapt, Andreea Marin. S-A AFLAT ADEVĂRUL

Andreea Marin, cunoscută și sub numele de „Zâna”, este mama a trei copii, nu doar a Violetei, fiica pe care o are cu Ștefan Bănică Jr.

Vedeta a adoptat de la distanță, acum mai bine de 10 ani, doi copii: o fetiță din Africa și un băiețel din China.

Violeta, fiica biologică a Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr, care a împlinit recent 13 ani, este bine cunoscută de public. Cu toate acestea, mai puțini sunt cei care știu că vedeta are și alți doi copii adoptați de la distanță. Andreea Marin a contribuit semnificativ la creșterea și educația acestor copii, care acum au depășit vârsta majoratului.

Într-o declarație pentru Libertatea de acum câțiva ani, Andreea Marin descria implicarea sa în viața copiilor adoptați: „Am un băiețel în China și o fetiță în Kenya.

Acum sunt mari și mă bucur că am putut să pun umărul și eu, alături de alți părinți din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate și la sistemul educațional. Practic, dacă nu ai șansa să fii educat așa cum se cuvine, nu îți creezi o șansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să crești. Contează și unde te naști.”

În privința rolului său de mamă, Andreea Marin își educă fiica, Violeta, cu multă grijă și responsabilitate, insistând pe dezvoltarea echilibrată a acesteia.

Vedeta a declarat în mai multe rânduri că își dorește ca fiica ei să crească frumos și echilibrat și că încearcă să limiteze răsfățul. Între cele două există o relație apropiată, de tipul „de la femeie la femeie”, după cum a descris-o chiar Andreea Marin.

Toate aceste detalii vin să întărească imaginea publică a Andreei Marin, care este cunoscută nu doar pentru cariera sa media, ci și pentru implicarea în diverse cauze sociale și umanitare.