Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, nunta anului în showbiz

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, nunta anului în showbiz!?

Așa cum spuneam, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu se bucură de vacanță, departe de agitația cotidiană. Cei doi și-au început aventura în Asia și se distrează de minune. Relaxarea și preparatele delicioase fiind coordonatele principale.

Cuplu a posta în mediul online mai multe fotografii din vacanță, însă una dintre ele a atras atenția tuturor și asta pentru că pe inelarul Doinei Teodoru tronează un inel cu diamant, semn că poate Cătălin Scărlătescu a decis să renunțe la burlăcie și a pus marea întrebare.

Dacă în primele zile de vacanță Doina Teodoru nu avea nimic pe deget sau purta bijuterii clasice, la un moment dat, printre fotografiile postate de actriță s-a strecurat și una care expune un inel cu diamant, asemănător cu unul de logodnă.

Detaliul a fost imediat observat de inetrenauți și cu toții s-au dus cu gândul la faptul că actrița a fost cerută în căsătorie. Momentan, cei doi nu au vorbit explicite despre acest lucru și rămâne de văzut dacă o nuntă mare îi așteaptă în 2024.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, vacanță de vis

Celebrul chef și iubita sa au prins gustul aventurii atunci când au participat la America Express, iar acum se bucură de una nouă. Mai exact, Cătălin și Doina și-au dorit să trăiască senzații tari noi, așa că timp de trei săptămâni vor colinda prin Asia.

Le plecare aceștia au știut doar că își vor începe expediția din Singapore, iar mai apoi s-au lăsat purtați de val și de drum. Cei doi nu au vrut să își facă niciun plan, ci se ghidează după instinctul de moment.

„De sărbători mergem în Asia, plecăm de undeva din Singapore și Dumnezeu știe unde vom ajunge. Avem 3 săptămâni să ne relaxăm! Au trecut destul de multe luni de la ultima vacanță. Ultima a fost în iulie. Pentru 2024 îmi doresc să duc la bun sfârșit ce am început anul acesta și să mă distrez”, declara Doina Teodoru, înainte de plecarea în vacanță.