Cătălin Măruță a răbufnit, după ce s-a spus că fiul său, David, seamănă cu Jean de la Craiova

Prezentatorul PRO TV Cătălin Măruță a reacționat virulent ironiile răutăcioase privind asemănarea dintre David, fiul său și al Andrei, și cântărețul de manele Jean de la Craiova. Măruță a decis să ia atitudine, după ce și fiica lui devenit ținta haterilor, odată cu debutul ei în film.

După ce fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei a jucat în filmul „Tati part-time”, micuța a fost dur criticată de unii internauți. Această situație a generat ca cei rău-intenționați să facă glume inadecvate și la adresa fiului lui Măruță, David, despre care au spus că ar semăna cu Jean de la Craiova.

Ironiile cu privire la asemănarea dintre băiatul lui Măruță și al Andrei, pe nume David, cu Jean de la Craiova au început cu ani în urmă, la Cronica Cârcotașilor. Dacă până la acest moment, prezentatorul PRO TV nu a acordat atenție, acum a simțit să ia atitudine, deoarece situația a scăpat de sub control.

Cătălin Măruță a răbufnit, după ce s-a spus că fiul său, David, seamănă cu Jean de la Craiova

După ce fiica lui Cătălin Măruță, Eva, a fost atacată în mediul online, în urma debutului cinematografic, acum fiul prezentatorului, David, a devenit ținta unui șir de ironii rău-intenționate. Pe social-media se fac glume deplasate, privind asemănarea dintre fiul lui Măruță și Jean de la Craiova. Cătălin Măruță a decis să adreseze un mesaj dur haterilor.

„Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii, etc. Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?’, a spus Cătălin Măruță.