Carmen Harra, previziuni sumbre: „Trebuie sa ne pregatim… Va fi dincolo de imaginatia noastra”

Carmen Harra spune ca urmeaza probleme financiare foarte mari.

„Vom trece prin niste ani fatidici pana in 2033”

„Vorbesc de colapsul bancar de ani de zile. Nu m-a crezut nimeni. Toata lumea a spus ca asa ceva nu s-ar putea intampla niciodata. Iata ca s-a intamplat: Silicon Valley Bank a colapsat. Toti care ati avut bani multi in aceasta banca ati ramas fara bani. Ce va face statul? Statul nu o sa faca nimic! Si nu o sa va dea banii. (…) Mai ganditi-va – ce faceti cu banii? Ii tineti in banca? Nu stiu!

Inflatia ia proportii uriase, preturile se ridica de la o zi la alta. Eu vorbesc de cativa ani. Luati-va, daca puteti, o proprietate, un teren, chiar si o masina. Pentru ca preturile devin inaccesibile si cresc la produsele de orice natura.

De fapt, ne asteptam la o criza similara cu cea din 1929! In urmatorii 2-3 ani, se inlocuiesc monedele, vom avea o moneda electronica pana in 2025-2029. Trebuie sa ne pregatim pentru aceasta criza economica, care este de proportie uriasa. Si sa ne pregatim de aceasta inflatie, care este poate dincolo de imaginatia noastra la ora actuala. Cresterea preturilor este cumplita. As vrea sa fim uniti, puternici, noi, romanii. Suntem un popor unit, credincios.

Sa ne adunam fortele, sa ne rugam impreuna spre a iesi din aceasta situatie atat de conflictuala.Va spun de multa vreme, trecem prin niste ani fatidici pana in 2033! Vremurile sunt dure pentru noi, dar cu credinta, iubire, acceptare si cu iertare, putem sa trecem peste aceasta perioada. O perioada care ne poate ajuta sa ne interiorizam, sa ne gasim pe noi, sa devenim mai buni si, in special, mai uniti” a avertizat Carmen Harra intr-un clip postat pe TikTok.