Câinii nu sunt simple animale de companie. Iată ce misiune spirituală au

Știai că câinele tău, pe lângă faptul că îți ține companie, a venit cu o misiune spirituală de a te sprijini în cele mai dificile momente din viața ta?
Câinii sunt creaturi pline de dragoste, afecțiune și grijă. Sunt cinstiți, loiali și extrem de credincioși.
Da, sunt animale dar au un mod de a fi care le-a adus titlul de „cel mai bun prieten al omului. ”

Atunci, puteți crede și voi că câinii pot fi îngeri care umblă printre noi cu o misiune specială pentru omenire.
Câinii sunt terapeuți emoționali, nu ar ezita niciodată să te abordeze și să te lingă bine și să te însoțească dacă te simți trist sau descurajat.

Sunt protectori energetici

Câinii sunt îngeri protectori care absorb vibrațiile dezechilibrate atât din tine, cât și din locurile în care locuiești. Acestea sunt apoi curățate cu apă, plante și alte elemente. Se sacrifică chiar și pentru tine când există energii rele care te pot afecta. Ei știu care este misiunea lor și nu ezită să te protejeze de orice ar fi ea.

Unele morți subite de câini se datorează acelor energii puternice pe care le absorb.
O modalitate bună de a curăța acea energie rea de la animale este prin a le oferi multă afecțiune și afecțiune. Mângâierile îi fac fericiți.

Ei te aleg pe tine.

Dincolo de ceea ce crezi, ei te aleg pe tine și nu invers. Chiar și atunci când ai ocazia să „alegi” dintre mulți pui, cel care te-a ales se va apropia de tine și îți va câștiga încrederea și afecțiunea pentru a-l selecta. Și vei ști că ai ales bine, dar nu tu ai ales.

Ei sunt purtătorii iubirii necondiționate
Câinii sunt credincioși. În fiecare zi îți vor arăta umilință și iubire necondiționată.
Nu vei simti niciodata cainele tau te-a uitat pentru ca vine mereu sa te salute da din coada de fericire cand te vezi chiar daca au trecut doar 5 minute de cand nu te mai vad.

Îngerii canini pot crea o legătură atât de specială încât până și moartea persoanei pe care o iubeau cel mai mult îi poate deprima până la punctul de a se lăsa să moară pentru că misiunea lor nu mai are sfârșit în lume, nu mai găsesc sens în viață.
Cazurile sunt cunoscute ca pierderea unui prieten uman face ca aceste animale de companie sa sufere de o asteptare „vesnica”, speranta ca se va intoarce, iar daca inteleg ca a plecat pentru totdeauna, isi dau voie sa moara pentru a-l intalni pe alt plan al constiintei.

Sunt sensibili la vibrații de tot felul

Sunt conectati cu vibrații foarte înalte și sunt incredibil de sensibile.
Sunt capabili să perceapă mult mai mult decât îți imaginezi, sunt radare energetice, sunt mereu alerte chiar și când îi vezi odihnindu-se.Au o sensibilitate auditivă impresionantă, precum și mirosul și viziunea lor. Ei pot vedea prin dimensiuni și avioane pe care oamenii nu le pot percepe.
De aceea devin neliniștiți și neliniștiți în prezența unei prezențe ciudate.

Ei sunt terapeuții emoționali perfecți

Pe plan personal, vor fi mereu conștienți de proprietarul lor și de familia care i-a primit. Ei se asigură că totul este întotdeauna în armonie. Când simt tristețe, depresie, inimă frântă sau orice sentimente negative, caută o modalitate de a-ți îmbunătăți starea de spirit.
Mișcarea cozii sale emite unde vibraționale care armonizează mediul.

Sunt semne de dragoste.

Câinii sunt cei mai buni prieteni, cei mai buni tovarăși de viață; Sunt jucăuși și inocenți, sunt pur și simplu ființe elevate în evoluție care merg pe 4 picioare făcându-ți viața fericită.