Bucurie imensa pentru ELENA UDREA! E vestea anului …

Chiar și în condițiile restrictive ale penitenciarului, deținutele adesea recurg la „metoda șosetelor” pentru a obține bucle. Adi Constantin, celebrul hairstylist al vedetelor, a subliniat importanța pentru Elena Udrea de a arăta bine. El a apreciat că aceasta face parte dintr-un ritual care contribuie la buna sa stare psihologică.

Adi Constantin a apreciat faptul că fostul ministru nu și-a schimbat look-ul și coafura în toți acești ani. El a menționat că părul lung, blond și cu breton îi conferă un aspect plăcut și reprezentativ.

Aranjarea părului și în penitenciar o ajută la psihic
”Elena Udrea, fiind o femeie foarte îngrijită, mereu, se descurcă peste tot, oriunde s-ar afla, privind look-ul ei, desigur, atât cât îi permit parametrii. Cu siguranță, aranjarea părului și în penitenciar o ajută și la psihic, pentru că tot ce ține de înfrumusețare, de viață sănătoasă, stimulează, din punct de vedere psihologic. Eu apreciez că Elena Udrea continuă să se îngrijească. Iar în atâția ani, ea nu și-a schimbat look, coafura, pentru că trebuie să recunosc că îi stă foarte bine așa, cu părul lung și blond și cu breton!”, a spus acesta, conform Playtech.

În ciuda condițiilor din penitenciar, Elena Udrea își menține interesul pentru îngrijirea personală. Adi Constantin consideră că acest aspect are un impact pozitiv asupra psihicului său. Desigur, el a recunoscut că aceste preocupări țin de parametrii permiși de condițiile de detenție.

„Metoda șosetelor” este aplicată și de Elena Udrea
Una dintre tehnicile preferate de femeile care se află în detenție pentru a obține bucle este „metoda șosetelor”. Procesul constă în împărțirea părului în șuvițe mai groase cu ajutorul unui pieptene, udat ușor cu apă. Apoi, se trece la rularea fiecărei șuvițe în jurul unei șosete sau a unei bucăți de cârpă. Se creează un nod sau se prinde cu un elastic mic. Acesta se lasă peste noapte. Această metodă simplă și eficientă determină bucle în păr.

Se presupune că Elena Udrea apelează adesea la „metoda șosetelor”, fapt sugerat de apropiații săi în 2015. Atunci s-a observat că ieșea din arest cu părul buclat, având un aspect proaspăt, înainte de a se prezenta în fața instanței. Această tehnică oferă deținutelor posibilitatea de a-și menține coafura îngrijită. Totodată, se păstrează o anumită estetică chiar și în condițiile restrictive ale detenției.

Elena Udrea, fost ministru al turismului, a fost condamnată la 6 ani de închisoare. Ea a primit condamnarea pentru luare de mită și abuz în serviciu în dosarul „Gala Bute”. Cu toate că a depus eforturi pentru a-și dovedi nevinovăția în instanță, aceasta continuă să ispășească pedeapsa.