Bomba bombelor în showbiz!

Andreea Ilie și iubitul ei, Virginio Dell Uomo, s-au căsătorit în secret! Jurnaliștii de la Cancan au descoperit detalii incendiare despre evenimentul care s-a desfășurat recent la Brașov, unde cei doi locuiesc de mai multă vreme. În toamnă, urmează să organizeze nunta în Italia, cu un număr restrâns de invitați, doar prieteni apropiați.

Acum un an, celebra mezzosoprană era copleșită de emoție când iubitul ei i-a oferit un inel de logodnă cu diamant, cerând-o în căsătorie. Visul Andreei a devenit acum realitate: cei doi s-au căsătorit în mare secret, în urmă cu câteva zile!

„Nimeni nu știe, au făcut-o în mare secret, restrâns, doar martorii au mai fost. Andreea radiază de fericire de atunci, cred că a fost visul ei”, a dezvăluit un coleg de la Operă al mezzosopranei.

Andreea Ilie și Virginio Dell Uomo pregătesc nunta care va avea loc în toamnă. Marele pas nu este organizat la Brașov, unde locuiesc și unde Virginio își desfășoară afacerile, ci în Italia. Se zvonește că evenimentul va fi unul restrâns, doar cu prieteni apropiați. Pregătirile sunt încă la început, așa că nu se știe încă ce rochie de mireasă va purta Andreea, deși acum un an ea menționa că nu avea o idee clară despre ce rochie și-ar dori.

Andreea Ilie și Virginio Dell Uomo, care s-a stabilit definitiv în România, și-au început relația în urmă cu mai bine de doi ani. A fost dragoste la prima vedere, iar toate iubirile anterioare ale Andreei au fost uitate.

Virginio, care își dirijează afacerile în imobiliare, panificație și pizzerii, a întâlnit-o pe Andreea întâmplător la o recepție la ambasada Italiei din București. S-a îndrăgostit imediat de ea și a abordat-o, iar ea nu l-a refuzat.

A urmat prima întâlnire, și în scurt timp au devenit iubiți. De atunci, Virginio nu lipsește de la concertele Andreei, fie că sunt la București sau la Roma.