Bărbatul care și-a pus o cameră pentru fantome a descoperit o aventură a prietenei cu fiul său vitreg

Un bărbat din Australia a descoperit o aventură neașteptată

Un bărbat din Australia care avea o pasiune pentru paranormal a decis să își monteze o cameră pentru fantome în bucătărie și dormitor. Însă, când a analizat mai atent niște filmări, a descoperit ceva mult mai tulburător. Se pare că uitasem să oprească camera într-o zi și, atunci când a analizat ceea ce a fost surprins de camere, a înțeles că situația era cam mult pentru el.

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât bărbatul și partenera lui au fost împreună timp de 11 ani. Se pare că femeia cu care trăia și cu care avea un copil îl înșela cu fiul său vitreg care avea doar 16 ani. Femeia în vârstă de 28 de ani era practic mama vitregă a tânărului, dat fiind că îl știa de când acesta avea doar 9 ani.

Consecințele aventurii

Bărbatul a decis să o dea în judecată pe femeie, iar aceasta s-a declarat vinovată de acuzația de a fi întreținut relații cu un minor. Ca urmare, a fost condamnată la șase luni de închisoare. Conform judecătorului, femeia îl cunoștea pe băiat de când acesta era foarte mic, dar abia în 2012 a început să locuiască cu el.

Procurorii au explicat că relația dintre femeie și fiul ei vitreg a fost descoperită în octombrie 2019. Femeia a intrat în camera tânărului pentru a discuta despre lecțiile lui de condus. La început, au fost doar niște gâdilături jucăușe, care au dus apoi la sărutări și la relații intime. Aventura ilegală a durat un an, iar deși a fost prinsă, ea a continuat-o timp de câteva săptămâni după ce a aflat iubitul ei.

Încercarea de a repara relația

Deși a fost condamnată la închisoare, femeia încearcă să își repare relația cu partenerul ei de viață, cu care are și un copil. Potrivit presei locale, cei doi ar fi împreună și ar încerca să depășească această situație complicată.

Este greu de imaginat cum un bărbat aflat într-o astfel de situație poate să își reia viața de la zero, dar cu siguranță această întâmplare îi va marca viața pentru totdeauna. Este important să înțelegem că relațiile interpersonale sunt delicate și trebuie tratate cu multă atenție. Acest caz ar trebui să reprezinte un avertisment pentru toți cei care se gândesc să își înșele partenerul de viață.