Bărbatul care s-a pensionat după 26 de ani de concedii medicale! Cum a reușit să fenteze munca

Carlo Cani a iesit la pensie la varsta de 60 de ani, insa fara sa lucreze nici macar o zi intreaga in subteran, pentru compania miniera din Sardinia unde s-a angajat in 1980.

Povestea italianului Carlo Cani este aproape incredibila.

Barbatul a iesit in 2006 la pensie, dupa 26 de ani in care a reusit sa stea in concediu medical invocand cele mai diverse

probleme de sanatate, de la afectiuni ale ochilor cauzate de praful de carbuni, pana la amnezie, hemoroizi, faptul ca

sufera de claustrofobie (teama de spatii inchise), variate infectii, iar lista poate continua la nesfarsit.

Bolnavul inchipuit a reusit sa petreaca nu mai putin de 26 de ani in concediu medical cu complicitatea medicilor. Carlo Cani a declarat pentru publicatia La Stampa ca adesea statea acasa si asculta jazz.

„Am ajuns la varsta pensionarii fara sa muncesc cine stie ce. Am urat sa muncesc in subteran. Din prima clipa am inteles

ca viata printre carbuni nu este pentru mine. Asa ca am inventat tot ce mi-a venit in minte, ma loveam intentionat la

deget pentru ca nu puteam sa lucrez cu el umflat. Cu alte ocazii imi frecam ochii cu praf de carbune. Pur si simplu nu-mi placea sa muncesc, mai ales nu in mina”, a povestit cu sinceritate acesta.

Povestea minerului lenes a starnit indignare in randul italienilor, mai ales ca barbatul a beneficiat de pensie intreaga, in conditiile in care in Italia somajul se apropie de 50%, relateaza La Stampa.

Mai mult, un caz asemanator a iesit la iveala de curand, in care protagonist era un doctor din Sicilia care lucrase numai 15 zile dintr-o perioada de 9 ani de zile.