Bărbatul Care A Vindecat De CANCER 5000 De Oameni Cu Ajutorul Unei Rețete Care Distruge Orice Tip De TUMORĂ

Rick Simpson s-a dus la o dezbatere în Belgrad, unde a fost invitat să clarifice tratamentul pe bază de cannabis, aplicat la 5000 de bolnavi de cancer.

Simpson crede cu tărie că această plantă, folosită de-a lungul secolelor în tratarea unor boli precum epilepsia, diabetul și scleroza multiplă, are potențialul de a trata și cancerul.

El însuși este dovada vie că planta numită cannabis poate vindeca tumori, deoarece el însuși s-a tratat cu succes cu ajutorul acesteia acum 12 ani, când suferea de o formă gravă de cancer de piele.

În 2002, Rick Simpson a fost operat pentru leziuni la nivelul feței, dar fără succes. Medicii i-au spus că nu mai există nicio soluție pentru el. Leziunile au reapărut, iar Simpson, mereu interesat de puterea plantelor vindecătoare, a căutat o soluție.

Într-o zi, în timp ce-și examina cicatricile, și-a amintit de un studiu despre puterea vindecătoare a canabisului, așa că a început să aplice ulei de canabis pe leziunile sale, acoperindu-le cu un bandaj.

În doar câteva zile, leziunile au dispărut, iar fața lui a redevenit sănătoasă. Încântat de rezultat, a început să împărtășească povestea sa cu toată lumea, dar nimeni nu părea să-l ia în serios. Rick spune că oamenii pur și simplu râdeau de el și nu-l credeau.

Cu toate acestea, Simpson și-a propus să nu fie disprețuit și a început să ajute alți oameni bolnavi de cancer.

Un caz notabil este cel al unui bătrân în vârstă de 80 de ani, diagnosticat cu cancer pulmonar și căruia i s-a spus că mai are doar 48 de ore de trăit.

Fiul său l-a adus la Rick într-o stare extrem de gravă, cu răni deschise pe picioare și dificultăți de respirație.

Simpson a sugerat un tratament pe bază de ulei de cannabis, dar medicul bătrânului a refuzat categoric.

Atunci, fiul bătrânului a decis să încerce norocul și a acceptat să-i administreze tatălui său acest tratament. În mod incredibil, în doar 30 de minute, bătrânul a început să respire mai bine.

La acea vreme, bătrânul a fost scos din spital și supus tratamentului pe bază de canabis.

În următoarele șase luni, bărbatul nu a mai avut nevoie de insulină, iar după alte trei luni, cancerul pulmonar a dispărut complet.

Pentru tratamentul bătrânului, Simpson a avut nevoie de cannabis crud, așa că a început să cultive marijuana. Acest lucru i-a atras probleme mari cu poliția și a fost amenințat cu închisoarea între 5 și 40 de ani, deoarece susținea că folosește marijuana în scopuri medicale.

Rick Simpson a petrecut 4 zile în închisoare și a evitat o condamnare de 12 ani, plătind o amendă de 2000 de dolari.

Ironia sorții a făcut ca unul dintre membrii juriului să aibă cazuri în familie tratate cu succes de Rick.

Pe durata procesului, lui Simpson nu i s-a permis să aducă probe sau martori care să-i susțină cazul.

Simpson afirmă că el consumă în mod normal 60 de grame de ulei de cannabis pe zi, iar tratamentul durează 99 de zile în cazurile de cancer. De asemenea, el susține că uleiul de cannabis poate fi administrat în orice stadiu al cancerului, deoarece nu este niciodată prea târziu.

El este de părere că această plantă ar trebui cultivată de oricine, iar farmaciștii ar trebui să aibă acces la ea în farmacii, astfel încât să fie disponibilă pentru oricine o dorește în scopuri medicale.

Simpson adaugă că există foarte mulți oameni care nu sunt conștienți de adevăratele proprietăți ale cannabisului și că această plantă este interzisă doar pentru că marii producători farmaceutici ar avea de pierdut.