Au încercat să rezolve cu înțelegere orice impas și așa au rămas împreună peste trei decenii.

Marcel Pavel și soția lui se iubesc de 30 de ani și niciodată nu a avut probleme mari. Mărturisesc că au mai avut ceva contraziceri verbale, dar niciodată nu s-a pus problema de despărțire sau de o separare, nici măcar temporar.

Au încercat să rezolve cu înțelegere orice impas și așa au rămas împreună peste trei decenii.

Marcel Pavel consideră că cea mai bună modalitate de păstrare vie a unei relații este înțelegere. Pune preț mare pe comunicare și este mândru de copiii lui, care îi calcă serios pe urme și le aduce satisfacții mereu.

„Fericirea noastră sunt copii și fetița noastră, care a apărut acum 9 ani. Este o minune, o bucurie imensă să-ți vezi copii alături de tine.

Pentru mine cel mai important lucru este să ai înțelegere și încredere. Căsnicia se bazează pe aceste lucruri”, a mărturisit artistul.

Cine este de fapt soția lui Marcel Pavel

Violeta Şmîşleaeva, soţia lui Marcel Pavel, este originară din Rusia.

cu mult timp în urmă, ea a venit în România ca balerină, pentru a susține mai multe spectacole. În prezent, Violeta Pavel se ocupă de afacerile familiei dar şi de cei trei copii ai lor.

Cuplul Marcel și Violeta Pavel are trei copii – doi băieți, Sasha (22 de ani) și Richard (24 de ani), și o fetiță, Ioana Iuvenalia (8 ani).

Dacă cei doi fii ai lor sunt amândoi interesați de o carieră muzicală, fetița, deocamdată, a luat calea dansului.

Soția lui Marcel Pavel se numește Violeta și este de profesie balerină.

Povestea de dragoste pe care o trăiește alături de artist este una demnă de un film romantic. S-a născut sub numele de Violeta Şmîşleaeva, în 1971, fiind originară din Rusia.

La vârsta de 21 de ani, a venit în România, pentru a sustine o serie de spectacole. Așa l-a cunoscut pe Marcel Pavel, iar după patru luni de tatonări au decis să înceapă o relaţie.

A renunțat, pentru iubire, la casa părinților și la țara în care s-a născut.