Anunțul lui Victor Ciutacu, după 21 de ani de mariaj.

Victor Ciutacu și soția sa, Mana, sărbătoresc 21 de ani de căsnicie. Jurnalistul, în vârstă de 52 de ani, s-a îndrăgostit de soția sa în timpul facultății, iar de atunci au fost de nedespărțit. Imediat după examenul de licență, Victor și Mana au făcut cununia civilă, iar nunta religioasă a venit mult mai târziu, după nașterea băiatului.

Anunțul lui Victor Ciutacu, după 21 de ani de mariaj
Prezentatorul TV a oferit cu această ocazie un mesaj de-a dreptul emoționant.

„Se întâmpla fix acum 21 de ani. Împreună cu (deja de 6 ani) doamna Ciutacu și cu tânărul (de 4 ani) Vlad, după niște drumuri chinuitoare București-Segarcea și retur, plus dureri atroce de burtă și policlinici în regim de urgență, ne-am prezentat regulamentar la Mănăstirea Plumbuita. Ca să ne luăm și în fața Domnului. Ceea ce am și făcut și, dacă tot veni vorba, bine am făcut.

După care ne-am deplasat în grup organizat pe malul unei ape stătătoare, în Sud, conform tradiției, ca să benchetuim până la ziuă, fără dar la plic, împreună cu vreo câteva mâini de prieteni. Majoritatea ne-au rămas relativ aproape până-n zilele războiului ruso-ucrainean. Nu e chiar ca și cum ar fi ziua noastră oficială, dar zău că mi-e tare drag de noi, Ciutacii”, a povestit jurnalistul de la RTV, potrivit okmagazine.

Fiind o persoană care nu a ieșit în evidență, Mana se descria pe blogul personal astfel:

”Tot timpul am fost discretă. Şi nu pentru că mi-am impus. Pur şi simplu. Am avut toate ocaziile din lume să nu stau în umbră. Dar am ieşit doar când nu se putea altfel, când asta era soluţia de avarie. Comunicator fiind (şi purtător de cuvant, o vreme) am preferat să vorbesc numai despre brand, produs, serviciu, companie. Ştiu că, în lumea de azi, nu se face aşa. Nu se face doar aşa ceva. Mai ales, într-o asemenea poziţie fiind….Se face mult PR personal, se doreşte notorietate. Meniul zilnic al multora e compus din notorietate, recunoaştere, imagine”, scria soţia lui Victor Ciutacu pe blog.