Anunţul CUMPLIT! Din păcate, e adevărat. LAURA LAVRIC.

Laura Lavric ajunge pe masa de operație! La finalul acestei luni, artista în vârstă de 77 de ani este programată pentru o intervenție chirurgicală la șold.

Cu doar câteva luni în urmă, imaginile în care artista se deplasa cu ajutorul unui cadru metalic au devenit virale pe internet. Fanii artistei au fost curioși să afle de ce afecțiune suferă cântăreața de muzică populară. Ei bine, se pare că se confruntă cu probleme la șold.

Cântăreața de muzică populară a trecut deja printr-o primă intervenție chirurgicală la unul dintre șolduri. Acum, se pregătește pentru a doua operație, la celălalt. Ambele proceduri vor fi efectuate de același medic care a avut în grijă și colegii săi de breaslă, Elena Merișoreanu și Constantin Enceanu, la Spitalul de Ortopedie „Foișor” din capitală.

Întrebată cu privire la această situație, Laura Lavric a confirmat că va fi supusă unei intervenții chirurgicale. Nu a oferit însă mai multe detalii.

„Da, mă operez. Nu vreau să dau alte detalii”, a declarat ea pentru cancan.ro.

La fel ca în cazul colegilor săi de breaslă menționați anterior, recuperarea Laurei Lavric va dura două luni. Așadar, cântăreața de muzică populară nu va putea reveni pe scenă mai devreme de acest termen. Înainte de intervenția chirurgicală, artista va efectua un set de analize.

SURSA FOTO: BZI
SURSA FOTO: BZI