Anunț trist despre Rică Răducanu! Coșmar pentru fosta legendă

Rică Răducanu trece prin clipe cumplite în aceste zile. Fostul fotbalist se confruntă cu probleme de sănătate care nu mai au vindecare. El a făcut un anunț trist, care îi îndurerează pe fanii săi!

Rică Răducanu și-a distrus genunchii în anii în care a jucat fotbal

Rică Răducanu, în vârstă de 77 de ani, a fost pasionat de sport încă din copilărie, iar pe parcursul vieții sale, a excelat în acest domeniu, realizând performanțe remarcabile.

Rică a devenit cunoscut ca fiind printre cei mai talentați portari ai echipei din Rapidului. Cu toate acestea, dedicarea sa excesivă activităților sportive a avut consecințe grave asupra genunchilor săi. Mai mult, medicii l-au sfătuit să intervină chirurgical pentru a-i implantat o tijă în genunchi.

Fostul portar a respins categoric intervenția chirurgicală. În schimb, el a preferat să apeleze la diverse unguente și tratamente naturiste în încercarea de a-și vindeca genunchii.

Recent, el și-a anunțat cu tristețe fanii că, deși îi este foarte dor să mai facă sport, acest lucru nu mai este posibil pentru el. Cartilajele genunchilor săi au fost grav afectate de activitatea sportivă.

„Nu mă simt deloc bine. Nu mai am cartilaje deloc la genunchi. Am vorbit cu un medic recent și o să încerc altceva. Genunchii mei sunt bătătoriți rău de la atâta sport, săracii de ei.

Am luat acum și niște alifii să dau unde mă doare și sper să fie cât de cât bine. Nu cred că mai există vreo soluție de vindecare.

Voiam să îmi revin pentru că îmi este dor să alerg, să fac sport, dar nu se mai poate”, a mărturisit Rică Răducan, pentru Click.ro.