Antena 1 le-a dat fatala lui Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu în prima ediție a noului sezon. Telespectatorii au reacționat: ”Să vă fie rușine!”

,,Chefi la cuțite”, celebrul show culinar de la Antena 1, a intrat într-o nouă eră, începând cu sezonul 13, care a debutat pe 18 martie 2024. Schimbarea juraților a fost o surpriză majoră pentru fanii emisiunii, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Plecarea îndrăgiților chef Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu a lăsat locul unui nou panel de jurați format din Alexandru Sautner, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia, care promit să aducă un suflu nou și perspective inedite în evaluarea concurenților.

Lansarea sezonului 13 a creat valuri de reacții printre telespectatori. Intro-ul emisiunii, care a fost conceput pentru a prezenta noii jurați, a stârnit controverse, fiind considerat de mulți fani ca fiind jignitor la adresa foștilor jurați. Fanii emisiunii, atașați de carisma și stilul unic al lui Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu, au exprimat dezamăgirea pe rețelele de socializare, susținând că schimbarea este prea abruptă și că noul format pare să denigreze imaginea celor trei chef-i iubiți de public.

„Veste șoc pentru fanii Chefi la Cuțite. Cei trei chefi au anunțat că părăsesc definitiv bucătăria Chefi la Cuțite”, este anunțul făcut chiar în intro-ul sezonului 13 al emisiunii.

Cum au reacționat telespectatorii

Introducerea noilor jurați reprezintă o provocare și o oportunitate de a reîmprospăta show-ul. Alexandru Sautner, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia sunt profesioniști recunoscuți în lumea culinară, fiecare aducând experiență vastă și viziuni diverse în cadrul competiției. Această schimbare îndrăzneață este văzută de unii ca o încercare de a păstra emisiunea relevantă și interesantă, prin introducerea de noi perspective și abordări în evaluarea preparatelor culinare.

“Să vă fie rușine pentru acel intro, v-ați bătut joc de cei 3 chefi”, “Sunt dezamăgită de cum ați abordat începutul emisiunii, puteați trece peste, dezamăgitor…”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

“Degeaba s-a improvizat asemenea intro că tot penibili sunteți. O să aveți azi audiență că se uită lumea să vadă ce aiurea sunteți. Adio emisiune”/ “Intro-ul…jenant. Se putea și fără dramă. Nu ştiţi ce sa mai faceţi să atrageţi audienţă. Ideea e că azi o să aveti audienţă. Că lumea se va uita de curiozitate.” / „Ok, orice început are un sfârşit, şi ştim că chefii nu puteau sta la nesfârșit la această emisiune. Ceea ce e jalnic e cum îi denigraţi”/ “(…) Mi se pare că intro-ul a fost extrem de sadic”, sunt alte comentarii lăsate de fanii show-ului culinar.