Andreea Rabciuc, fosta campioana a Romaniei, ar fi fost gasita moarta in Italia * E disparuta din martie 2022 Acest text a fost copiat de pe Ziare.com https://m.ziare.com/bucuresti/stiri-sport/andreea-rabciuc-fosta-campioana-a-romaniei-ar-fi-fost-gasita-moarta-in-italia-e-disparuta-din-martie-2022-8946083?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

Andreea Rabciuc (30 de ani), fostă campioană a României la tir sportiv, a fost descoperită moartă într-o fermă abandonată din Italia, la aproape doi ani de la dispariție. Aceasta dispăruse fără urmă în provincia Ancona în martie 2022, după o petrecere.

Cadavrul său, într-o avansată stare de descompunere, a fost găsit în proximitatea casei sale și a locului unde a fost văzută ultima dată, confirmă presa italiană citată de Ora de Suceava. Chiar dacă zona fusese căutată de poliție în mod repetat, descoperirea a fost făcută abia acum.

Hainele găsite pe cadavru coincid cu cele purtate de Andreea în momentul dispariției. Anchetatorii vor efectua investigații suplimentare pentru a confirma identitatea acesteia.

Andreea Rabciuc, multiplă campioană națională la tir sportiv, a fost legitimată la CSS Rădăuți și CSM Suceava și a făcut parte din echipa de seniori a României.

Potrivit informațiilor din dosarul ultimului an, tânăra, stabilită în Jesi, provincia Ancona, se confrunta cu multiple probleme personale, confirmate și de apropiații săi.