Andreea Marin, despre mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: „Nu exista nicio atracție pentru mine”

Andreea Marin a vorbit despre fostele mariaje pe care le-a avut cu Ștefan Bănică Junior și Tuncay Ozturk.

 

Faimoasa prezentatoare de televiziune a decis să discute cu Mădălin Ionescu despre foștii parteneri și a oferit replici dure.

 

Andreea Marin, dezvăluiri despre foștii parteneri

Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au divorțat în urmă cu opt ani, iar, pe atunci, vestea venea ca un trăznet pentru fanii ce le apreciau relația. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Violeta. În prezent, prezentatoarea de televiziune formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu și este extrem de fericită alături de noul partener.

 

Totuși, invitată în emisiunea pe care Mădălin Ionescu o moderează la Metropola TV, Andreea Marin a vorbit despre poveștile de dragoste pe care le-a trăit alături de foștii parteneri. Aceasta a dezvăluit că nu a atras-o deloc faptul că Ștefan Bănică Junior era celebru, pentru că și ea se bucura de propriul succes în carieră.

Ultimile articole
Pomul care face roșii se cultivă și în România. Produce zeci de mii de tomate și trăiește până la 7 ani

 

“Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nicio atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!”, a spus Andreea Marin la “Mădălin Ionescu Show”.

CELE MAI NOI STIRI