Andreea Marin Dă De Pământ Cu Dana Budeanu

Showbiz-ul românesc este în flăcări, după ce Andreea Marin și Dana Budeanu și-au declarat război. Cele două dive și-au aruncat vorbe grele în spațiul public.

Andreea Marin a surprins publicul în cadrul emisiunii „Săriți de pe fix” de la Pro TV, moderată de Cabral. Vedeta a acceptat provocarea și a avut o apariție neașteptată, lăsându-i pe telespectatori cu gura căscată, mai ales că rolul său a lăsat loc de interpretări.

Andreea Marin o pune la zid pe Dana Budeanu
Prezentă în emisiune ca invitat de onoare, alături de Florin Răducioiu, prezentatoarea a făcut un adevărat show, spre extazul telespectatorilor. Printre momentele memorabile ale emisiunii, vedeta a preluat volanul unui „vip taxi”, susținând că este o șoferiță destul de bună.

În cadrul acestui moment, fosta zână a surprizelor avea de recunoscut ce personaj monden interpretează colegii săi de scenă. Anca Dinicu a interpretat-o pe Dana Budeanu, însă Andreea nu a părut să recunoască personajul. Dialogul celor două a fost de-a dreptul savuros:

Anca Dinicu: Sunt mare doamnă, da?

Andreea: Mare doamnă? Aaaaaa… Mare, mare?

Anca: Mai mare ca tine cu siguranță.

Andreea: Aaaaa. Ia să vedem. Actriță?

Anca Dinicu: Numai fraierele sunt actrițe.

Andreea: Și atunci?

Anca Dinicu: Sunt peste tot, mă cunoaște toată România.

Andreea: Păi atunci te duc gratis azi.

Anca Dinicu: Nu, nu, n-am nevoie.

Andreea: Ce zici matale?

Anca Dinicu: Am bani, te îngrop.

Andreea: La cât de tupeisă ești matale, stă cineva pe lângă? Vreun bărbat, ceva?

Anca Dinicu: Dacă mă întrebi dacă am spate, da. Și am avut întodeauna.

Andreea: Întotdeauna?

Anca Dinicu: Eu nu vorbesc prostii, i-am rupt pe genunchi pe toți. Efectiv.

Andreea: Și cu ce te ocupi matale, mai pe direct?

Anca Dinicu: Practic mă îmbrac bine. Așa. Și pe Youtube am emisiunea mea, fac tot ce vreau eu.

Andreea: Ești doamna cu găina sau cealaltă?

Anca Dinicu: Te rog nu mă jigni.

Andreea: Cealaltă. Bruneta.

Anca Dinicu: Nu știi cum mă cheamă? Ești nebună la cap?

Andreea: Ca să vezi că nu te cunoaște chiar toată lumea, așa îndeaproape. Am uitat.

Anca Dinicu: Hai că mă dau jos, că m-ai enervat maxim.

Andreea: La revedere.

Se știe că între cele două dive, Andreea Marin și Dana Budeanu, există o oarecare tensiune, mai ales după ce creatoarea de modă nu a avut tocmai cuvinte de laudă la adresa stilului și siluetei prezentatoarei.

„Andreea Marin a avut o perioadă foarte scurtă în viața ei în care a fost slabă și asta a fost în momentul în care a început Surprize-Surprize la TVR. După aceea, metabolismul nu a mai ajutat-o și a dobândit formele pe care le are acum. După părerea mea, e mai bine așa decât era înainte pentru că ea nu are conformația care să-i permită real să fie o filiformă. Cu toate că este o femeie înaltă, conformația ei de la talie în jos este caracteristică unei femei cu forme. Ea nu este o femeie care face sport, știu că a mai postat cum e la sală și cum transpiră. Da, nu, Andreea Marin merge la sală o dată la 100 de ani când trebuie să facă o promovare, nu are o rutină din asta.

La o conformație ca a Andreei Marin este necesar să mergi la sală atunci când vrei ca fundul și pulpele să-ți stea într-un fel! În momentul în care silueta Andreei Marin a evoluat către cea de astăzi, ea a înțeles că fusta trebuie să fie sub genunchi, a înțeles niște mici trucuri vestimentare pentru care o felicit. Nu ca stil, că aici e zero barat, ca direcție e ok. Nu are stil, a trecut ca mai toate vedetele de la noi prin mai toate stilurile, ba era pe rock, ba era pe (stil) Audrey Hepburn… nu poți așa ceva”, a spus Dana Budeanu despre Andreea Marin.