Andreea Marin a facut anuntul dupa 11 ani de la divortul cu Stefan Banica. A vrut sa se stie chiar de la ea

Andreea Marin, recunoscuta sub numele de „Zana Surprizelor”, impresioneaza din nou pe fanii sai, nu doar prin aparitiile sale remarcabile in media, ci si prin progresul fiicei sale, Violeta. La 11 ani de la divortul de Stefan Banica cei doi parinti celebri fac public un anunt important referitor la educatia si viitorul fiicei lor.

Intr-un interviu recent, Andreea Marin a dezvaluit detalii neobisnuite despre legatura cu Violeta si modul in care se implica, alaturi de fostul sau sot, in alegerile facute de adolescenta lor.

Andreea Marin discuta cu Stefan Banica atunci cand iau decizii legate de Violeta
La varsta de 49 de ani, Andreea Marin nu doar pastreaza farmecul care a contribuit la faima sa, dar si-a surprins admiratorii prin transformarea sa remarcabila. Pierzand in greutate vizibil si revenind la dimensiunile din perioada liceului, starul straluceste intr-un pictorial din revista VIVA!

Desi divortul lor a fost subiect de interes public, Andreea Marin si Stefan Banica raman uniti in ceea ce priveste educatia fiicei lor, Violeta. Cei doi parinti discuta si iau decizii importante impreuna, asigurandu-se ca adolescenta lor beneficiaza de un mediu stabil si echilibrat.

„Luam impreuna deciziile legate de viitorul ei, asa cum e firesc, n-as spune deloc despre Violeta ca e rasfatata de niciunul dintre noi, o responsabilizam, dar o si iubim nespus, si ea stie asta. Violeta seamana foarte mult cu mine: luptatoare, incapatanata in a-si urma crezul, pentru ea nu exista nu se poate. Ma regasesc in ea, asa cum eram odinioara…”, a declarat Andreea Marin.