Andreea Esca Dezvăluie Detalii Inedite Despre Religia Sa. „Nu Țin Post. Nu Mi-Am Propus…”

Andreea Esca a dezvăluit detalii inedite despre parcursul său spiritual, mărturisind despre schimbarea religioasă pe care a experimentat-o înainte de căsătorie. Aceste confesiuni au stârnit interesul fanilor, dornici să afle mai multe despre motivul transformării sale religioase.

În cadrul unei apariții în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Esca a vorbit deschis despre credința sa și despre evoluția acesteia de-a lungul anilor. Aceste dezvăluiri au oferit publicului o perspectivă intimă asupra călătoriei spirituale a celebrei prezentatoare TV.

Esca a povestit despre convertirea sa la religia romano-catolică acum 24 de ani, odată cu căsătoria sa cu Alex Eram. Chiar dacă la acea vreme convertirea era necesară pentru a se căsători în cadrul bisericii, acceptarea confesiunilor diferite în cadrul căsătoriei este acum mai răspândită.

Copiii Andreei Esca au fost crescuți în religia catolică, în timp ce ea însăși frecventează biserici ortodoxe și adresează rugăciuni unor sfinți ortodocși. Esca a explicat că, deși a fost botezată ortodoxă și păstrează anumite aspecte ale credinței ortodoxe, a ales catolicismul pentru a se căsători cu Alex Eram.

În legătură cu postul catolic, care diferă de cel ortodox, Andreea Esca a menționat că în acest an nu se simte pregătită să îl respecte. Această declarație subliniază abordarea sa personală a credinței, în care respectă regulile religioase, dar le adaptează la contextul și starea sa actuală.

Prin dezvăluirile sale, Andreea Esca a oferit o privire intimă asupra credinței sale și a modului în care aceasta influențează viața sa de zi cu zi.