Andreea Bălan a ajuns la spital

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut și s-a lovit cu fața de bordură. Jurata de la Te cunosc de undeva s-a ales cu o cicatrice destul de vizibilă în urma incidentului nefericit. Totul s-a petrecut chiar în fața fiicelor ei, aflându-se toate trei în apropierea casei, la o plimbare cu rolele. Nimeni nu se aștepta însă la ceea ce avea să urmeze.

Andreea Bălan a trecut printr-un incident neplăcut chiar în a treia zi de Paște. Vedeta de la Antena 1 a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce, din neatenție, a căzut și s-a lovit violent cu fața de bordură.

Îngijorată pentru starea ei, atunci când a văzut că fața i s-a umplut de sânge, solista nu a mai zăbovit și a mers de urgență la spital. Deși medicii i-au cusut buza, din păcate, cântăreața va rămâne cu o cicatrice deasupra buzei superioare.

Medicii s-au ocupat de ea, Andreea Bălan și-a găsit puterea de a la povesti fanilor, pe rețelele de socializare, despre cele întâmplate. Potrivit spuselor ei, totul s-a petrecut atunci când vedeta ieșise împreună cu fiicele ei să se plimbe cu rolele.

Într-o clipă de neatenție, cântăreața a căzut și s-a lovit de bordură. Drept dovadă, ea a postat o fotografie în care se vede clar spintecătura pe care și-a făcut-o deasupra buzei superioare. În imaginea respectivă se vede cum și nasul îi sângerează.