Andra Măruţă, Criticată De Internauţi Pentru Că Ar Fi Luat În Greutate. „O Să Ajungi Ca Gabriela Cristea, Mare Te-Ai Făcut”

Îndrăgita vedetă Andra Măruță a fost aspru criticată de internauți, după apariția pe care a avut-o în cadrul unui eveniment. Artista în vârstă de 37 de ani a urcat pe scenă unde a cântat și dansat foarte voioasă. Deși a întreținut atmosfera cu zâmbetul pe buze, a fost aspru criticată pe internet pentru modul în care s-a afișat.

Andra Măruță a fost făcută praf de internauți, după o apariție pe care a avut-o pe scenă, la un concert. Îmbrăcată într-o costumație elegantă, cu inserții de pietricele, cântăreața a întreținut atmosfera, a cântat și a dansat în fața celor prezenți. De altfel, a zâmbit tot timpul, s-a învârtit pe scenă și a bătut din palme. Deși a avut o apariție strălucitoare la eveniment, internații nu au „iertat-o” nicio secundă, potrivit Cancan.ro.

Andra Măruță, criticată de internauți pentru că ar fi luat în greutate

Mai mulți internauți au comentat ținuta pe care a îmbrăcat-o artista, susținând că ar fi luat câteva kilograme în plus. Unii dintre ei au adus în discuție și numele Gabrielei Cristea, vedeta fiind și ea, la rândul ei, criticată pentru aparițiile televizate sau în public.

Ultimile articole
Tragedie în familia lui Adrian Enache. A murit subit: “Plângea în culise”

„Gata, s-a dus și Andra, îi place dulcele. A devenit o băbuță de 70 de ani”, „Parcă seamănă cu soacră-mea”, „Trebuie să modifice ușile”, „Știi vorba aia, banii îngrașă”, „Gabriela Cristea cântă?”, „O să ajungi ca Gabriela Cristea, mare te-ai făcut”, „Are foi de arc la suspensie”, „Seamănă cu Draga Olteanu Matei, dar vocea e super”, „Poate vă aud că mai spuneți ceva de Loredana Groza”, „Adio talie”, au fost doar o parte dintre mesajele postate la videoclipul cu Andra.

CELE MAI NOI STIRI