Anamaria Prodan a făcut marele anunț: „În curând o să fiu mireasă”. Impresara a dat tot din casă

Anamaria Prodan a făcut marele anunț. Deși a trecut printr-un divorț dureros cu Laurențiu Reghecampf, impresara pare a fi pregătită să poarte din nou rochia de mireasă. Ronald Gavril a fost alături de ea la premiera filmului „Complotul Bonelor” în care are rol principal, atât la București, cât și la Bacău, orașul natal al pugilistului.

Anamaria Prodan a făcut marele anunț

Impresara a afirmat, în cadrul emisiunii ei, că va deveni din nou mireasă, în curând. Anamaria Prodan nu a dat prea multe detalii, însă a precizat că în acest moment nu și-ar putea comanda o astfel de rochie întrucât are probleme cu greutatea oscilantă.

„Acum am slăbit, deci acum am slăbit 7 kilograme, cad toate de pe mine. Asta este, este ok, totul se termină cu bine, nu este nicio problemă, decât aia de mireasă, căci dacă aș vrea să mă mărit acum să-mi fac rochie de mireasă o să fie nasol, pentru că uite așa mă îngraș și slăbesc, o să distrug și rochia de mireasă. În curând o să fiu și mireasă”, a spus femeia de afaceri.

Ce diferență de vârstă e între Anamaria Prodan și Ronald Gavril

După divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a avut mai multe încercări de a-și reface viața, dar lucrurile nu au funcționat. Acum impresara pare că și-a găsit stabilitatea.

„Ronald este un tip de bărbat pe cale de dispariție. Vă spun sincer, nu îi construiesc o imagine, așa cum am făcut-o cu fostul soț”, a declarat impresara într-un interviu publicat în revista Fanatik.

Anamaria Prodan a împlinit în urmă cu trei luni 51 de ani, iar Ronald Gavril are 37 de ani, între ei fiind o diferență de vârstă de aproape 14 ani.

„Da, sunt aproape 14 ani. Ronald nu știa câți ani am. Când i-am zis, a început să râdă și mi-a cerut buletinul. Dar eu nu simt acești 51 de ani. Vârstea e un număr. Eu aveam niște idei preconcepute, îmi spuneam că nu o să fiu cu cineva mai tânăr. Dar când a apărut Ronald mi-am zis că, în sfârșit, el mă protejează pe mine. Râdea că îl cred un copil…”, a spus impresara.