”Am numai 16 lei, mă duceți cu copilul la UPU Cluj?” Ce a făcut un taximentrist când a primit mesajul disperat al unei mame

O mămică avea nevoie să ajungă urgent la spital cu copilașul și a apelat la ajutorul unui taximentrist.

Aflată, cel mai probabil într-o situație extrem de dificila cu copilul bolnav și fară bani mulți cash, o mămică a rugat un taximetrist să o duca la Spitalul de Urgente din Cluj-Napoca. Femeia a specificat din start că nu ar ela ea decât 16 lei, însă, se pare că taximentristului nici nu i-a pasat de bani atunci când a auzit că viață copilului este în joc și s-a oferit să o duca gratis pe femeie până la unitatea spitaliceasca.

Gestul remarcabil făcut de bărbat a înduioșat mulți oameni care au reacționat imediat și au lașat zeci de comentarii pe Facebook, toate aplaudând inițiativa șoferului, informeaza site-ul stiridecluj.ro.

“O mamă avea nevoie de un transport până la UPU Cluj, dar avea doar 16 RON în buzunar, cursa probabil valorând mult mai mult. Șoferul de taxi a refuzat banii și a transportat gratis mămica până la destinație.

“Ne bucură enorm că altruismul și omenia care catacteriza acest neam nu este pe cale de dispariție.”

“Cu astfel de oameni, România mai are o șansă ”, transmite un șofer pe grup de Facebook.

Din pacate, in ultimele luni, tot mai multi copii sunt infectati cu virusul gripal. Si mai nou, un nou-nascut din Suceava a fost infectat simultan cu coronavirus si virusul gripal, precizeaza digi24 .

Bebelus de cinci luni, infectat cu flurona
Bebelusul a fost confirmat in urma testelor cu flurona ramanand in sectia de boli infectioase ale Spitalului Judetean din Suceava. Medicii sunt optimisti in privinta starii lui de sanatate. INSP a raportat un număr total de 15 cazuri de flurona pe teritoriul României și două decese. Primul deces a fost înregistrat la Iași, iar al doilea în Timișoara, noteaza aceesi sursa