Accident rutier implicându-l pe Lupu Rednic în Capitală, artistul se simte bine

Mașina de lux a lui Lupu Rednic, evaluată la aproximativ 100.000 de euro, a fost grav avariată în urma impactului. La scurt timp după accident, artistul a făcut publice detalii despre cum s-a petrecut incidentul și care au fost consecințele acestuia.

Potrivit declarațiilor sale: „Eram singur în mașină. Mă întorceam spre casă după ce rezolvam o treabă și am avut impresia că o altă mașină, ce venea din față, nu s-a încadrat bine pe șosea. Mai ales că exact în acea zonă se face o curbă. Ca să evităm o posibilă coliziune, am făcut o manevră ușoară, am tras ușor de volan spre dreapta.”

Din păcate, ghinionul a făcut ca roata să prindă ușor bordura și să scape de sub control. Rezultatul a fost o coliziune puternică cu un stâlp de iluminat. Cu toate acestea, Lupu Rednic a avut norocul de a scăpa fără răni grave: „Nu am pățit nimic, doar niște zgârieturi la mâini, de la airbaguri!”, a adăugat artistul în descrierea incidentului.

Cornelia Rednic dezvăluie detalii inedite despre viața lor de cuplu și succesul obținut

În același timp, soția lui Lupu Rednic, Cornelia, a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre căsnicia lor de lungă durată și despre drumul lor spre succes. Cuplul, care a traversat împreună mai bine de două decenii, a dezvăluit un aspect puțin cunoscut despre trecutul lor: “Cornelia și Lupu Rednic nu au ajuns să ducă un trai îmbelșugat și să își permită bunuri de lux fără eforturi și sacrificii”, potrivit declarațiilor făcute de Cornelia Rednic.

Cei doi artiști au muncit din greu și au pornit de jos pentru a-și construi o carieră de succes și pentru a obține stabilitate financiară. Astfel, povestea lor de viață reprezintă un exemplu de perseverență și determinare, care poate inspira și motiva pe mulți alții care se confruntă cu provocări și obstacole în drumul lor spre succes.