A murit bebelușul de 5 luni din Iași cu care mama a sărit de la etaj pentru a scăpa din incendiu

Bebeluşul de patru luni cu care mama sa s-a aruncat de la etajul unui bloc din Iaşi după ce apartamentul în care locuiau a luat foc a murit în noaptea de miercuri spre joi la spital.

Femeia este în continuare în stare gravă, internată la Chirurgie Plastică, cu arsuri de gradul al II-lea pe 12% din suprafața corpului, pe piept și mâna dreaptă. „Pacienta a suferit o fractură complexă de bazin, fractură complexă sacrum (n.red. os triunghiular care face parte din bazin), fracturi costale pe partea stângă, în dreptul vertebrelor C6-C7”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași, pentru Ziarul de Iași.

Încercare disperată de supravieţuire în Iaşi. O mamă şi-a aruncat bebeluşul de doar 6 luni pe geam, ca să-l salveze din flăcările ce i-au cuprins apartamentul. Apoi a sărit şi ea, de la etajul al treilea.

Salvatorii spun că femeia şi-a îmbrăcat copilul cu mai multe rânduri de haine ca să-i atenueze impactul cu solul. Cele două victime au ajuns la spital în stare gravă. În incendiu ar fi ars mai multe bunuri, piese de mobilier şi haine. Pompierii încearcă acum să afle ce a dus la izbucnirea flăcărilor.

Ultimile articole
Cum Să Prepari Corect Friptura De Pui?

Scene cumplite în Iaşi, unde un apartament de pe aleea Decebal a luat foc. „Copilul în vârstă de 6 luni este la Spitalul de Pediatrie, iar medicii spun că este în stare critică – a intrat în stop cardio-respirator odată ce a ajuns la spital.

La „Sfântul Spiridon” a ajuns şi mama sa, care ar fi medic rezident, spun vecinii din bloc. Totul s-a întâmplat în jurul orei 15, când s-a dat apelul la 112 cu privire la incendiul de la apartamentul aflat la etajul al treilea”, transmite Clara Mihociu, reporter Observator.

CELE MAI NOI STIRI