Vă prezentăm un remediu uimitor care nu este doar complet natural, ci și extrem de eficient.

Există o perioadă a anului în care aproape toți suntem mai susceptibili la bronșită și tuse, care sunt rezultatul infecțiilor bacteriene și virale. De obicei, sistemul respirator este afectat și este nevoie de mult timp pentru a se recupera complet. Bronsita se manifesta printr-o tuse persistenta, uscata sau umeda, si poate dura in general de la cateva zile la trei saptamani. Poate afecta atât adulții, cât și tinerii, indiferent de vârstă.

Dar, înainte de a ajunge la medicamente, apelează la natură și încearcă să vindeci tusea cu mijloace naturale.

Vă prezentăm un remediu uimitor care nu este doar complet natural, ci și extrem de eficient.

Doar urmați instrucțiunile:

Reţetă:
Produse necesare:

 • 250 mililitri lapte
  1 lingura unt
  1 lingura miere
  ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  1 galbenus de ou
  Mod de preparare:

Mai întâi fierbeți laptele și lăsați-l să se răcească puțin. Adăugați untul și mierea și amestecați bine. Apoi adăugați bicarbonatul de sodiu și gălbenușul și amestecați din nou. Medicamentul este gata!

Luați-l timp de 5 zile înainte de a merge la culcare pentru a obține rezultate.

Un expectorant excelent
Produse necesare:

 • 2 linguri ulei de masline
  2 linguri suc de lamaie
  1 lingura miere
  2 linguri apa

Amestecă toate ingredientele și bea amestecul de două ori pe zi, jumătate dimineața și jumătate seara!

Dacă tusea este prelungită și cu scurgeri de spută, probabil că lucrurile sunt mai grave. Consultați un medic dacă nu ați făcut-o deja! De obicei tusea este prelungită când procesul inflamator coboară și afectează bronhiile sau chiar plămânii.

Este mai des un caz de bronșită, iar agentul său cauzal poate fi judecat după spută separată. Cel mai adesea, o tuse persistentă cu o cantitate mică de spută transparentă este un indicator al unei infecții virale. Dacă sputa este abundentă și are o culoare tulbure gălbui sau verzui, infecția este bacteriană și tratamentul ei necesită administrarea de antibiotice.